حدیثی ناب از امام صادق علیه السلام

شیخ بهاءالدین عاملی در یکی از کتابهای خود مینویسد:

روزی زنی نزد قاضی شکایت کرد که پانصد مثقال طلا از شوهرم طلب دارم و او به من نمیدهد. قاضی شوهر را احضار کرد قاضی از زن پرسید:آیا شاهدی داری؟ زن گفت: آری،آن دومرد شاهدندقاضی از گواهان پرسید: گواهی دهید که این زن پانصد مثقال ازشوهرش طلب داردگواهان گفتند: سزاست این زن نقاب صورت خود را عقب بزند تا ما وی را درست بشناسیم که او همان زن استچون زن این سخن را شنید برخود لرزید و شوهرش فریاد برآورد شما چه گفتید؟ برای پانصد مثقال طلا همسر من چهره اش را به شما نشان دهد؟هرگز! هرگزمن پانصد مثقال را خواهم داد ورضایت نمی دهم که چهره ی همسرم درحضور دو مرد بیگانه نمایان شود.چون زن آن جوانمردی و غیرت را از شوهر خود مشاهده کرد از شکایت خود چشم پوشید وآن مبلغ را به شوهرش بخشید.

چه خوب بود آن مرد با غیرت، امروز جامعه ی ما را هم میدید که چگونه رخ و ساق به همگان نشان میدهند وشوهران و پدران و برادرانشان نیز هم عقیده ی آنهایند و در کنارشان به رفتار آنان مباهات می کنند.

"راسخون"

آموزش: نصب ویندوز بصورت UEFI و GPT برای کامپیوتر و لپ تاپ

دانلود مقاله بررسی رابطه میزان اضطراب و استرس بر ناباروری

پروژه وب سایت خبری با زبان php + داکیومنت ورد

زن ,مثقال ,پانصد ,ی ,  ,هم ,پانصد مثقال ,مثقال طلا ,را به ,این زن ,کرد از

مشخصات

تبلیغات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

طب سنتی برترین و مطمئن ترین طب دنیا سال نوری دوبارگی اجاره آپارتمان مبله و سوئیت مبله درتهران ، مشهد،اصفهان،کرمان،شیراز،اهواز،قشم شرکت کیانقش خدایا هیچ عاقل را مبادا بخت بد روزی... باز آهنگ | دانلود آهنگ جدید شهید میرزامحمد براتی رپ جوان | دانلود آهنگ جدید تاریخ گزیده